torstai 2. huhtikuuta 2009

Crazy Thai Tour -09

Noni Aloitetaan Tänne pieni Blogi reissusta. Lähtöön on vielä maukas viikko noin. Eli lähtö10.4 - 25.4. Paluu takas. Ittel alkaa oleen jo jäätävä matkakuume, mitä nyt petrin ja lauran kans oon jutellu niin siel ei meinaa olla viel kaameaa kuumetta matkaan. Laura pälyilee koulu hommien kans, petri säätää duuni asioita nii kerkeä miettiä hirveesti. Kait? How knows? Kerron vähä reitti suunnitelmasta miten ollaan suunniteltu sinne menevän. Eli Vaasast ku lähdetään Petrin Volvolla ajeleen kohti PK- seutua meikä Kapteenina ruorissa 100 lasissa, Nollat taulussa mennään Tuusulaan Tätin ja sen miehen tiluksille parkkiin ja Sielt Kathleen vie urholliset sekoilijat ja sihteerin Helsinki-Vantaa Lentokentälle pällisteleen. Sieltä napataan Finnairin koneel suora lento Bangkokkiin. Sinne ku saavutaan niin kerätään kamat ja mennään hotelliin yhdeksi yöksi virumaan, josta aamulla mennään takas lentokentälle ja mennään sisämaan lennolla Koh Phangan saarelle. Siellä heilutaan puolitoista viikkoa. Huhujen mukaan Thaimaassa on 13-15 päivä uusivuosi tiiä sit mitä siel tapahtuu, sen jälkeen sisämaan lennolla Bangkokkiin puoleksi viikoksi sekoileen turisti rysään. Arhg... Ku sattuu päähä se ihmisten määrä siel ku ollu melkein omassa olossa saarella. Noo sit matkan lopussa kyyneleet silmissä Suoralento Helsinkiin ja himaan runkkaileen itku silmässä kuin mahtava matka oli. No tässä on kuitenki nopea ja pieni selite mitä tulema tuo tullessaan reissusta. Lisää kirjoittelen matkan varrella tänne ja kuvia lisään mahdollisuukisen mukaan.

Crazy Thai Tour -09 Matkaajat.

Teemu "Pite" (Blogaaja) Porukan Apina
Petri "Pete" (Tietää Maan tavat)
Laura "Sihteeri" (Toimii Sihteerinä)

7 kommenttia:

  1. Muuten hyvä, mutta Pide, me lennetään suoraan Bangkokkiin ja saaren nimi on Koh Phangan ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä.. Näin sihteeri oikaisi asiaa. Ihmekkää jos on tullu virheitä. Yöllä väsättäy silmät ristissä toi blogi!

    VastaaPoista
  3. Mun täytyy varmaan ostaa sellanen sihteerin puku sit :D

    VastaaPoista
  4. Dodi, hyvää matkaa :D ja ottakaa paljon kuveja.

    VastaaPoista
  5. Kiitos siitos sinulle antti. Eiköhän niitä kuvia tuu otettua kaikki epäasialliset ja asilliset julkaistaan tänne tarinan kera.

    VastaaPoista
  6. johan on villisti päivittyny tämäki blogi :D

    VastaaPoista
  7. ...on siellä muutakin tekemistä kuin kirjoitella koneella blogeja. muistiinpanoja vaan ylös ja kone laulamaan kotosuomessa.

    VastaaPoista